Μεταγραφές στον Στίβο - Η άποψη και η φιλοσοφία του ΓΑΣ Κιλκίς

Μεταγραφές στον Στίβο - Η άποψη και η φιλοσοφία του ΓΑΣ Κιλκίς

Η μεταγραφική περίοδος για τους αθλητές στίβου άρχισε πριν λίγες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Τα τηλεφωνήματα είναι πολλά όπως πολλές είναι και οι “πλάγιες” προσεγγίσεις από προπονητές και παράγοντες που αφορούν αθλητές που θέλουν είτε να φύγουν είτε να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου μας.
Η άποψη του ΓΑΣ Κιλκίς για τις μεταγραφές στο στίβο είναι ξεκάθαρη. Πρώτα από όλα η σχέση μας με τους αθλητές δεν είναι οικονομική. Δε θέλουμε στο σύλλογο αθλητές που νομίζουν ότι θα πλουτίσουν ή θα λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.
 
Δε θέλουμε καιροσκόπους που φέτος είναι εδώ και αύριο εκεί. Θέλουμε να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και αυτά θέλουν από τη μεριά τους να στηρίξουν το σύλλογο και να ενσωματωθούν στην έννοια της συλλογικότητας. Συνεπώς το μήνυμα είναι σαφές. Θέλουμε καλά παιδιά, αθλητές με ποιότητα και δε μας ενδιαφέρει από μόνη της η αθλητική επίδοση.

Στον αντίποδα ο σύλλογος δεν έχει την πρόθεση να κόψει το δρόμο σε κανέναν που δεν επιθυμεί να ανήκει στην οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς. Όποιος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή κρίνοντας ότι αυτό είναι το συμφέρον και οι επιθυμίες του ίδιου ή της οικογένειας του μπορεί να το ζητήσει.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει στις τάξεις της αυτή τη στιγμή αρκετούς Πανελληνιονίκες αθλητές, βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη του Ελληνικού στίβου και έχει δημιουργήσει τις βάσεις για τη διάρκεια αυτής της πορείας. Ακαδημίες σε άνοδο αλλά και παιδιά που βγήκαν απ΄τα σπλάχνα μας είναι πρωταγωνιστές σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις.

Όλα αυτά αποτελούν δείγματα ενός σωματείου που κάνει ερασιτεχνικό αθλητισμό και αξιοποιεί το ταλέντο δίνοντας την ευκαιρία της διάκρισης σε όσους το διαθέτουν.

Η φιλοσοφία του συλλόγου μας γύρω από τις μεταγραφές, μπορεί να αποδοθεί με τις παρακάτω πέντε λέξεις: «Δεν μας συγκινούν οι μεταγραφές».

Δεν τις επιδιώκουμε, δεν τις υπερεκτιμούμε, δεν στηρίζουμε την αγωνιστική άνοδο του συλλόγου μας σε φτασμένους αθλητές άλλων συλλόγων, δεν χτίζουμε το μέλλον μας με τον ιδρώτα άλλων προπονητών και κατηγορηματικά, δεν κάνουμε μεταγραφές με ανταλλάγματα.

Με το να μη δίνουμε ή με το μην απαιτούμε ανταλλάγματα για μεταγραφές (όπως ίσως κάνουν άλλοι σύλλογοι) δεν απαξιώνουμε τον οποιοδήποτε αθλητή ή τον κόπο του να φτάσει στο όποιο επίπεδο· είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Θέλουμε ο δεσμός του συλλόγου με τους αθλητές του να είναι δεσμός συναισθηματικός και διαχρονικός παρά να στηρίζεται σε υλικά ανταλλάγματα για ένα ή δύο χρόνια.

Το ότι αθλητές που είτε ήρθαν στον ΓΑΣ Κιλκίς είτε έφυγαν με μεταγραφή σε κάποιον άλλο σύλλογο, τους έχουμε στην ψυχή μας σαν παιδιά μας, δείχνει ότι γονιός μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και αυτός που μεγαλώνει με περισσή αγάπη ένα παιδί και όχι μόνον ο φυσικός του πατέρας.

Προτιμούμε και το χαιρόμαστε διπλά, να «επανδρώνουμε» τις αγωνιστικές μας ομάδες με αθλητές που ξεκινούν από τις Ακαδημίες του ΓΑΣΚ και που με τον ιδρώτα των προπονητών μας, φτάνουν κάποτε να αγωνίζονται και ίσως να διακρίνονται και σε μεγάλους αγώνες.

Μας ενδιαφέρει, κυρίαρχα ο χαρακτήρας του αθλητή, ο λόγος που θέλει να έρθει ή να αποχωρήσει από το σύλλογό μας και τελευταία η επίδοσή του.

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 18/06/2019, 02:05 από StefWebTv
youtube-id-vailqe1-ruq Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Νικολαϊδης - Γιώργος Ατματσίδης |...
Αναρτήθηκε στις 17/06/2019, 23:02 από StefWebTv
youtube-id-p8uzbn1sibm Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Παυλάκης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Παυλάκης Δραμινός | Ποντιακά live |...
Αναρτήθηκε στις 17/06/2019, 22:20 από StefWebTv
youtube-id-ggx88rycouy Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Νικολαϊδης - Παυλάκης Δραμινός -...
Αναρτήθηκε στις 16/06/2019, 04:01 από StefWebTv
youtube-id-rxluq-3qwmc 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή μετάδοση 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 15/06/2019, 23:02 από StefWebTv
youtube-id-oxgyebbvpuy 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή μετάδοση 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 06/06/2019, 14:31 από StefWebTv
youtube-id-0emoh1fda6k
Αναρτήθηκε στις 29/05/2019, 14:26 από StefWebTv
youtube-id-tn75zhl9e8q
Αναρτήθηκε στις 22/05/2019, 22:15 από StefWebTv
youtube-id-oqkqnzoerde

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.