STEF - Αντώνη πάρτο αλλιώς

stef apa

Αντώνη πάρτο αλλιώς...θα στουκάρεις

Πριν ακόμη «στεγνώσει το μελάνι» του προηγούμενου άρθρου όπου κατέθεσα την «αυστηρά προσωπική μου άποψη» για την διαχείριση εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας, του κ.Αντώνη Σαμαρά της υπόθεσης εισαγωγής φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν και της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην ορεινή Χαλκιδική, έσπευσε τάχιστα ο κ.Σαμαράς να επιβεβαιώσει την αρνητική μου άποψη για την απαράδεχτη και καταστροφική του διπλωματική, διαπραγματευτική τακτική με την φράση «κλείνει οτιδήποτε έχει σχέση με δημόσια ραδιοφωνία, τηλεόραση, διαδίκτυο κλπ.

Με απλά λόγια έριξε μαύρο στις οθόνες της τηλεόρασης. Τρίτωσε το κακό και τρίτωσε με τον πιο χειρότερο τρόπο. Έγιναν κατράμι οι ήδη μαυρισμένες ψυχές των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδος.

Βγήκε λοιπόν ο Αντώνης μετά λίγες ημέρες και μεταξύ των άλλων τα οποία δεν θα τα αναφέρω διότι λέγονται εδώ και αρκετά χρόνια για ΕΡΤ, NET κλπ. είπε ότι τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που υπήρχε ξένος αξιωματούχος στην Ελλάδα, η δημόσια τηλεόραση ήταν ανενεργή λόγω του ότι απεργούσαν οι εργαζόμενοι σε αυτήν και τα θέματα δεν καλύπτονταν – προβάλλονταν με τεράστια ζημιά για την Ελλάδα.

Κατ’ αρχάς αυτό είναι τεράστιο ψέμα διότι καταγράφτηκαν και προβλήθηκαν, επαρκώς κατά την άποψή μου, όλες οι επισκέψεις ξένων αξιωματούχων ακόμη και αυτών της τρόϊκας εξωτερικού.

Ξέρετε πώς μου ακούστηκε αυτή η αιτιολογία του κλεισίματος των δημόσιων μέσων μαζικής ενημέρωσης; Όταν πιτσιρικάδες μαλώναμε και κακιώναμε τους φίλους μας με τα μικρά δαχτυλάκια και λέγαμε «φτού σε κακιώνω» και σου κάνω αυτό γιατί μου έκανες εσύ εκείνο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το επίπεδο της εφηρμοσμένης δημοκρατικής τρικομματικής κυβέρνησης μπορεί να πέσει πιο χαμηλά.

Το χειρότερο και σοβαρότερο όλων είναι ότι ενώ επί της ουσίας έχει δίκιο σε σχέση κυρίως με την οικονομική κακοδιαχείριση που τα τελευταία χρόνια υπάρχει γενικά στην δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο θέμα, έχασε και το δίκιο του και το κύρος του. Ταυτόχρονα δημιούργησε τεράστια προβλήματα σ όλους τους τομείς της ενημέρωσης και φυσικά στους κυβερνητικούς του εταίρους τους οποίους τους είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι σας γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου.

Η προσωπική και κομματική πολιτική του κ.Σαμαρά φάνηκε και στην ομιλία του σε συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπου αφού περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση, που σε πολύ μεγάλο βαθμό πράγματι, επικρατεί εδώ και μερικές δεκαετίες στα δημόσια – κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσίασε τον εαυτό του και την Νέα Δημοκρατία ως τους μοναδικούς που θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση εκθέτοντας τους Βενιζέλο και Κουβέλη τους οποίους προσπάθησε να φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος όπως και το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο κατά την γνώμη μου εξέδωσε την πλέον ισορροποιό εντολή λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καταστάσεις όπως αυτές δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια αλλά κυρίως τις τελευταίες ημέρες θέλει ειδικές ικανότητες να κατορθώνεις να προκαλείς την αντίδραση των συνομιλητών σου με τους οποίους συμφωνεί, επί της ουσίας. Άντε να δούμε τώρα πώς «θα το μαζέψεις» και ποιοι τελικά χρεώνονται την λάθος διαχείριση ενός τόσο σοβαρού εθνικού προβλήματος όπως είναι η εξυγίανση των δημόσιων μέσων μαζικής ενημέρωσης – ψυχαγωγίας.

Οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά ότι εάν άρχιζε δημόσια διαβούλευση για σταδιακή μεταρρύθμιση στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση θα ξεκινούσε μία ατέρμονη συζήτηση – συμπεριφορά η οποία δεν ξέρω πού θα οδηγούσε εάν λάβουμε υπ’ όψιν μας τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων σε αυτές. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Υ.Γ. Επιτέλους άκουσα και την άποψη την οποία εκφράζω εδώ και αρκετές δεκαετίες, ότι θεωρώ δημοκρατικότατο την απαγόρευση της απεργίας των δημοσιογράφων γενικώς αλλά ειδικότερα όταν οι καταστάσεις είναι σοβαρές.

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.