Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής

ΕΕΕΕΚ Κιλκίς: Σε φεστιβάλ ρομποτικής

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς συμμετείχε με μία ομάδα μαθητών η οποία συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κα Αγαθή Γκούμα, την Ψυχολόγο κα Ηρώ Δρακοπούλου και τη Διευθύντρια κα Ελένη Τεχλικίδου, στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ομάδα μαθητών έλαβε μέρος στο εκθεσιακό μέρος της διοργάνωσης με τίτλο «LΕΕΕΚarontas οι Μαθητές – Ανθίζουμε τις Δεξιότητες», παρουσιάζοντας το έργο της «FLOWER». Το έργο προήλθε ως έμπνευση από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ του ανθρώπου και των λουλουδιών, τα οποία χρειάζονται φροντίδα και αγάπη για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος σχολεία από όλη την επικράτεια, όπως από το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Γρεβενά, τις Σέρρες και άλλες περιοχές. Την έναρξη της διοργάνωσης χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κος Π. Ανανιάδης και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Π. Ανανιάδη, για την παρουσία και το έργο του στην εκδήλωση, καθώς ήταν το μοναδικό σχολείο που εκπροσώπησε το Νομό Κιλκίς και ένα από τα δύο Ε.Ε.Ε.ΕΚ που έλαβαν μέρος.

Συγχαίρουμε τη Διευθύντρια του Πειραματικού Σχολείου κα Ελένη Μούζουρα, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συνεργάτες της, για τη θερμή φιλοξενία και την αμέριστη υποστήριξη, στην άρτια και εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστήριο 

Η διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά την διοίκηση και το προσωπικό της πρότυπης μονάδας τυποποίησης και κονσερβοποιίας Dimitra (ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε.), για τη θερμή φιλοξενία, την ενημέρωση για την επικείμενη συνεργασία και την ευγενική χορηγία ποσότητας επιτραπέζιας ελιάς, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονικής Επιχείρησης» του σχολείου.

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 07/07/2018, 04:31 από StefWebTv
youtube-id-tenmfpzjwxs Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:41 από StefWebTv
youtube-id-h1mspr0h6v0 Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:17 από StefWebTv
youtube-id-idgeih0ebrg Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:11 από StefWebTv
youtube-id-_q7bq5vhess Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 04/07/2018, 17:40 από StefWebTv
youtube-id-oyxzdrs96nq 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης ''ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''...
Αναρτήθηκε στις 04/07/2018, 16:23 από StefWebTv
youtube-id-v3pl_-xynne 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης ''ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''...
Αναρτήθηκε στις 13/06/2018, 22:31 από StefWebTv
youtube-id-pwtswfo3inm Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης | Χορός...
Αναρτήθηκε στις 13/06/2018, 21:35 από StefWebTv
youtube-id-sol50t0n0cw Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης | Χορός...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.