Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής

ΕΕΕΕΚ Κιλκίς: Σε φεστιβάλ ρομποτικής

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς συμμετείχε με μία ομάδα μαθητών η οποία συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κα Αγαθή Γκούμα, την Ψυχολόγο κα Ηρώ Δρακοπούλου και τη Διευθύντρια κα Ελένη Τεχλικίδου, στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ομάδα μαθητών έλαβε μέρος στο εκθεσιακό μέρος της διοργάνωσης με τίτλο «LΕΕΕΚarontas οι Μαθητές – Ανθίζουμε τις Δεξιότητες», παρουσιάζοντας το έργο της «FLOWER». Το έργο προήλθε ως έμπνευση από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ του ανθρώπου και των λουλουδιών, τα οποία χρειάζονται φροντίδα και αγάπη για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος σχολεία από όλη την επικράτεια, όπως από το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Γρεβενά, τις Σέρρες και άλλες περιοχές. Την έναρξη της διοργάνωσης χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κος Π. Ανανιάδης και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Π. Ανανιάδη, για την παρουσία και το έργο του στην εκδήλωση, καθώς ήταν το μοναδικό σχολείο που εκπροσώπησε το Νομό Κιλκίς και ένα από τα δύο Ε.Ε.Ε.ΕΚ που έλαβαν μέρος.

Συγχαίρουμε τη Διευθύντρια του Πειραματικού Σχολείου κα Ελένη Μούζουρα, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συνεργάτες της, για τη θερμή φιλοξενία και την αμέριστη υποστήριξη, στην άρτια και εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστήριο 

Η διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά την διοίκηση και το προσωπικό της πρότυπης μονάδας τυποποίησης και κονσερβοποιίας Dimitra (ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε.), για τη θερμή φιλοξενία, την ενημέρωση για την επικείμενη συνεργασία και την ευγενική χορηγία ποσότητας επιτραπέζιας ελιάς, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονικής Επιχείρησης» του σχολείου.

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 14/02/2018, 14:16 από StefWebTv
youtube-id-lgo9o0x075q Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Ένωσης Ποδοσφαιρικών...
Αναρτήθηκε στις 14/02/2018, 13:30 από StefWebTv
youtube-id-vvlm15jd-gq Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Κτήμα ευχών Κιλκίς | Κοπή πίτας & Γιορτή ποδοσφαίρου Ένωσης Ποδοσφαιρικών...
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 15:14 από StefWebTv
youtube-id-lnceggbxlz4 ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - Ελένη Τσαριδου ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ - Ελένη Τσαριδου
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 12:11 από StefWebTv
youtube-id-xq1qwl3d0vw test test
Αναρτήθηκε στις 02/02/2018, 09:39 από StefWebTv
youtube-id-x2qbkjq6qwa test test
Αναρτήθηκε στις 15/01/2018, 11:56 από kilkis
sto-anfilnt-ta-vlemata-tis-kyriakisΜια Κυριακή μ' ένα σπουδαίο ντέρμπι, αλλά χωρίς το γνωστό "κυρίως πιάτο" θα είναι αυτή. Το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στους δυο "παλιόφιλους" από...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.