Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο

Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο

23 χρόνια υπηρεσίας στο Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας

Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο Μέσα σε μια συγκινητική και ιδιαίτερα συναισθηματική ατμόσφαιρα, ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Ευκαρπίας τίμησαν τον εκπαιδευτικό και Διευθυντή του Σχολείου Δημήτριο Ντάμπο για την 23ετή προσφορά του στο Σχολείο.

Παρουσία των κατοίκων του χωριού, των γονέων, των μαθητών και αρκετών εκπαιδευτικών που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ευκαρπίας για να τιμήσουν τον κ. Ντάμπο, ο οποίος συνταξιοδοτείται, ο εφημέριος του Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου π. Ιωάννης Ξενιτίδης, μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για το πρόσωπο και την προσφορά του κ. Ντάμπου αυτά τα 23 χρόνια που υπηρέτησε στο Σχολείο της Ευκαρπίας. «Είκοσι τρία χρόνια  πέρασαν όταν, σε αυτό το  χωριό, διορίστηκε και άρχισε να διδάσκει με το χαμόγελο, την πραότητα, την υπομονή και την αγάπη του ο πολυαγαπημένος μας δάσκαλος ο κύριος Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο Δημήτριος Ντάμπος. Ακούραστα, αγόγγυστα, χωρίς να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα στην τοπική μας κοινωνία, αγκάλιασε τα παιδιά του τόπου αυτού και τα παράδωσε στα ανώτερα σχολεία δείχνοντας τους εκτός από τα γράμματα, παράδειγμα ήθους, τρόπους ευγένειας και πολλά άλλα καλά.

Και τώρα ήρθε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί και να μας αφήσει ένα κενό, όχι γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης. και βέβαια υπάρχει. Απλά το κενό θα υπάρχει από την απουσία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που τον αγαπήσαμε και που γέμιζε την καθημερινή  μας ζωή μόνο με ευχάριστες στιγμές και με όσα προανέφερα» είπε ο π. Ιωάννης και συνέχισε: Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο «Αγαπημένε μας Δάσκαλε σ΄ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για όλους μας. Για τα παιδιά μας, τον Ιερέα του χωριού, τον πρόεδρο, τους χωριανούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες. Και είμαι σίγουρος ότι πολύ από εδώ μέσα, θα θέλανε να έρθουν εδώ να σας ευχαριστήσουν δημόσια. Με αυτήν την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστούμε και την σύζυγο σας την κυρία Γλυκερία της οποίας η προσφορά υπήρξε ανάλογη πολυετής, υποδειγματική και σημαντική».

Τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία αλλά και για το αξιόλογο έργο που επιτέλεσε ο κ. Ντάμπος εξέφρασε και ο πρόεδρος του χωριού κ. Νίκος Ανδρεάδης στον σύντομο χαιρετισμό του.

Η Ευκαρπία τίμησε τον δάσκαλο της, Δ. Ντάμπο Χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του ο κ. Ντάμπος, έχοντας στο πλευρά του την σύζυγο του Γλυκερία και τα δυο του παιδιά, Νάνσυ και Λάζαρο, ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη τιμή που του έκαναν, τόνισε ότι ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς του βρίσκεται στην Ευκαρπία και στους αγαπημένους του μαθητές, το οποίο όπως είπε είναι και δικό του χωριό, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι δίπλα στο Σχολείο να βοηθήσει εφόσον του ζητηθεί.

Η σεμνή εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 07/07/2018, 04:31 από StefWebTv
youtube-id-tenmfpzjwxs Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:41 από StefWebTv
youtube-id-h1mspr0h6v0 Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:17 από StefWebTv
youtube-id-idgeih0ebrg Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 06/07/2018, 22:11 από StefWebTv
youtube-id-_q7bq5vhess Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming Π.Σ. Καμπάνη Κιλκίς - Live Streaming
Αναρτήθηκε στις 04/07/2018, 17:40 από StefWebTv
youtube-id-oyxzdrs96nq 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης ''ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''...
Αναρτήθηκε στις 04/07/2018, 16:23 από StefWebTv
youtube-id-v3pl_-xynne 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης 22ος Ακριτικός κύκλος | Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης ''ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''...
Αναρτήθηκε στις 13/06/2018, 22:31 από StefWebTv
youtube-id-pwtswfo3inm Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης | Χορός...
Αναρτήθηκε στις 13/06/2018, 21:35 από StefWebTv
youtube-id-sol50t0n0cw Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δημ.σχολείου Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης | Χορός...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.