Δωρεάν ταξίδι από τον ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΖΕΥΣ'' στον τόπο που γεννήθηκε ο Μαραθώνιος

Δωρεάν ταξίδι από τον ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΖΕΥΣ'' στον τόπο που γεννήθηκε ο Μαραθώνιος, για τα μέλη και φίλους του συλλόγου. Ακολουθεί ανοιχτή πρόσκληση για δωρεάν ταξίδι στον Μαραθώνα. 
Διήμερο ταξίδι στον Μαραθώνα Αττικής την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιεί ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' για να συμμετάσχει στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δ. Μαραθώνα, στο τόπο που γεννήθηκε ο Μαραθώνιος. 

Παράλληλα με τον αγώνα ο σύλλογος μας αποφάσισε να κάνει μια σημαντική δωρεά ιστορικής σημασίας για την Πιερία και τον αθλητισμό της. Ένα χρυσό στεφανι εμπευσμένο από αυτό που βρέθηκε στην Αρχαία Πύδνα το οποίο θα μπει σε περίοπτη θέση στο μουσείο Μαραθώνα και ένα πιστό αντίγραφο της κεφαλής του Δία που βρέθηκε κοντά στα τείχη στο Δίον (2αι μ.Χ) το οποίο και βρισκόταν πάντα σε σημείο εμφανές κατά την τέλεση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων προς τιμήν του οποίου άλλωστε και γινόταν.

Για το παραπάνω θα βγει ξεχωριστή ανακοίνωση.

Η σελίδα του μουσείου με εικόνες είναι η παρακάτω: 

https://www.facebook.com/MarathonRunMuseumMouseioMarathoniouDromou?fref=ts

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο πρωί και επιστροφή Κυριακή βράδυ 8 Σεπτεμβρίου.

Επίσης την παραμονή του αγώνα θα υπάρξει δωρεάν δωρεάν pasta party στο ξενοδοχείο και αργότερα θα παραβρεθούμε σε εκδήλωση προς τιμήν του συλλόγου μας από το Δήμο Μαραθώνα.

Σε αυτή την τελετή θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των αντιγράφων καθώς επίσης θα υπογραφούν τα σχετικά πρωτόκολλα και τα συμφωνητικά παράδοσης και παραλαβής.

Θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη από τηλεοπτικά και όχι μόνο δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας.

Την επόμενη ημέρα θα τρέξουμε στον ημιμαραθώνιο στον οποίο συμμετέχουμε οικονομικά με 5 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ για όποιον επιλέξει να τρέξει τα 4 χιλιόμετρα παράλληλου αγώνα.

Το ξενοδοχείο το οποίο και προτάθηκε να διανυκτερεύσουμε κατόπιν προσφορών είναι το 

http://www.marathon-euro-hotels.gr/indexgr.html

τo οποίο τυγχάνει να ανήκει στον παλιό πρωταθλητή ανωμάλου δρόμου Κώστα Κορδατζάκη τον οποίο και θα γνωρίσουμε από κοντά. (αναφέρομαι σε όσους δεν τον ξέρουν)

Μονόκλινο δεν διατίθεται Δίκλινο 40 ευρώ Τρίκλινο 50 ευρώ Τετράκλινο 60 ευρώ
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το pasta party και το πρωινό όπως προαναφέρθηκε.

Για οποιον επιθυμεί μπορεί να κάνει βραδινό μπάνιο στη θάλασσα η οποία απέχει 100μ.

Τα έξοδα αυτά είναι τα μοναδικά τα οποία θα επιβαρύνουν το κάθε φίλο ή μέλος που θα ταξιδέψει με το σύλλογο.

Οι αθλητές οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να ορίσουν με ποιους θα διανυκτερεύσουν 4) Θα πρέπει να δοθεί προκαταταβολή 20 ευρώ για κάθε δωμάτιο.

Ενημερώνουμε από την αρχή για το πρόγραμμα (σε πρώτη φάση) που θα ακολουθηθεί, τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για τα υπόλοιπα. Ο τόπος προορισμού και εκτροπή προγράμματος δεν θα γίνουν παρά μόνο ενδεχόμενη χρονική η οποία είναι και μη προβλέψιμη.

Θα βγει αναλυτικότερο λίγες μέρες πριν το ταξίδι.

Επίσης ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να ζητήσει να αγοράσει πιστό αντίγραφο του 1ου μεταλλίου του Σπύρου Λούη το οποίο θα διατίθεται από το μουσείο στην τιμή των 10 ευρώ μία όψη και στην τιμή των 25 ευρώ (με θήκη ) διπλή όψη, την ίδια ημέρα που θα πληρώσει όμως στο Μουσείο.

Το τελευταίο θα γίνει σε περίπτωση που το μουσείο καταφέρει να προχωρήσει σε νέα κοπή καθώς μέχρι σήμερα τα μετάλλια έχουν εξαντληθεί.

Επικοινωνία 6948180760 - Χρήστος Μυστρίδης

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 και μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Οι κενές θέσεις είναι περιορισμένες και διατίθενται για να δοθεί η δυνατότητα σε εκπροσώπους συλλόγων και φίλους του σωματείου μας να γιορτάσουν μαζί μας μία από τις πιο κορυφαίες στιγμές στην έως τώρα πορεία του.

Με τιμή και εκπροσωπώντας το ΔΣ του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μυστρίδης

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 09/09/2018, 19:50 από StefWebTv
youtube-id-pbv4ukv8h1c Γήπεδο Καμπάνη Κιλκίς | Αγώνας Κυπέλου ΕΠΣ Κιλκίς | Γήπεδο Καμπάνη Κιλκίς | Αγώνας Κυπέλου ΕΠΣ Κιλκίς | Δόξα Καμπάνη Α' κατ.| Παίων...
Αναρτήθηκε στις 30/08/2018, 04:02 από StefWebTv
youtube-id-yev5rhyet70 Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς| ΖΩΝΤΑΝΗ Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς| ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 29 Αυγούστου...
Αναρτήθηκε στις 23/08/2018, 04:28 από StefWebTv
youtube-id-d9gewxuvrqu Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 |...
Αναρτήθηκε στις 23/08/2018, 00:02 από StefWebTv
youtube-id-vywub24tj0m Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 |...
Αναρτήθηκε στις 22/08/2018, 23:44 από StefWebTv
youtube-id-e1hs9ttiyqe Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Ψησταριά Τάσος & Κατερίνα | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 |...
Αναρτήθηκε στις 18/08/2018, 05:18 από StefWebTv
youtube-id-isbrtiuyjy0 Χορός ΠΑΟΝΕ Επταλόφου | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Παρασκευή 17 Χορός ΠΑΟΝΕ Επταλόφου | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 | Stef...
Αναρτήθηκε στις 15/08/2018, 03:26 από StefWebTv
youtube-id-hz5u5rk3krm Ποντιακός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς | ΖΩΝΤΑΝΗ Ποντιακός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Σαββάτο 11...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.