ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Χρονιά με θετικό πρόσημο

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 τελείωσε μια γεμάτη χρονιά για τα αγωνιστικά τμήματα χειροσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης. Μια χρονιά που ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου του 2012 με την προετοιμασία των μεγάλων ηλικιακά τμημάτων ανδρών και γυναικών στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου για να τελειώσει έντεκα μήνες μετά, με το τέλος της πανελλήνιας φάσης των κορασίδων στα Γιαννιτσά.

Εννέα αγωνιστικά τμήματα και 130 παιδιά, διαθέτει ο ΑΟΠ, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη δράση όλη την χρονιά μαζί βέβαια με τις κατηγορίες super mini αγοριών και κοριτσιών που παίρνουν μέρος σε διάφορα τουρνουά που διοργανώνει η ΕΣΧΑΜΑΘ.
 
Πιο συγκεκριμένα για την αγωνιστική περίοδο 2012-13:
 
Η γυναικεία ομάδα συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Α2 και για πρώτη φορά στο κύπελλο Ελλάδος, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα για τα κορίτσια ήταν οι νεανίδες, οι κορασίδες, οι παγκορασίδες και τα μίνι. Στον 5ο όμιλο της Β΄ Εθνικής αγωνίστηκε η ανδρική ομάδα και τα αγόρια κατέβηκαν στις κατηγορίες των παίδων, παμπαίδων και μίνι.
 
Κορυφαία στιγμή για την φετινή χρονιά ήταν η πρόκριση της γυναικείας ομάδας στους τέσσερις του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος όπου και αντιμετώπισε, μέσα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης, την ομάδα θρύλο της ελληνικής χειροσφαίρισης, την Αναγέννηση Άρτας. Ένας αγώνας γιορτή, με την ομάδα μας να αποκτά εμπειρίες, αγωνιστικά και οργανωτικά, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των φιλοξενούμενων.
 
Στον όμιλο της Α2 και στις νεανίδες, κορασίδες και παγκορασίδες, η κυριαρχία του ΑΟΠ ήταν επιβλητική στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συνέχεια ανάλογη με τις νεανίδες και τις κορασίδες να φτάνουν στην κυριολεξία ένα τέρμα μακριά από την πρώτη πανελλήνια θέση, μένοντας με την πίκρα της δεύτερης θέσης. Η γυναικεία ομάδα, φορτισμένη ψυχολογικά, γνώρισε την ήττα στον αγώνα για την άνοδο στην Α1, ενώ οι παγκορασίδες άτυχες από τραυματισμούς δεν πήραν μέρος στην τελική φάση. Αντίθετα με τις παγκορασίδες, μετείχαν στην ανοιχτή πανελλήνια φάση τα μίνι κορίτσια, όπου κατέλαβαν την έβδομη θέση.
 
Τρείς αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, κλήθηκαν και συμμετείχαν με την εθνική ομάδα των νεανίδων, στους προκριματικούς της αγώνες στην Σλοβακία, η Μαρία Παύλου, η Χρήστα Στουγιαννίδου και η Μάγδα Κεπεσίδου.
 
Στο ανδρικό τμήμα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, η ομάδα συμμετείχε στον πέμπτο όμιλο της Β’ Εθνικής και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Οι παίδες για δεύτερη χρονιά κατάκτησαν το πρωτάθλημα της περιφέρειας αλλά γνώρισαν την ήττα στους αγώνες πρόκρισης για την τελική φάση. Στις κατηγορίες των παμπαίδων και μίνι έγινε μια νέα προσπάθεια με τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά για την φετινή χρονιά.
 
Γίνανε σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα, η δουλειά των προπονητών Πέτρου Δρανόβαλη, Γιώργου Κιάκου και Ηλία Καλαϊτζίδη, αποδίδει και τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα από τις επιτυχίες όλων των τμημάτων, αλλά και των κοριτσιών που μέσω του σχολικού πρωταθλήματος κατέκτησαν την πρώτη πανελλήνια θέση. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχοντας συμπαραστάτες πολλούς γονείς οργάνωσαν ακόμα καλύτερα τον σύλλογο, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτε από αθλητές και προπονητές.
 
Θετικό πρόσημο λοιπόν και η συνέχεια θα είναι το ίδιο πετυχημένη.

Πηγή

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.