Γεμάτο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα!

bayern dort

Συνήθως η Τετάρτη είναι η πιο "γεμάτη" μέρα -εκτός Σαββατοκύριακου- της αθλητικής εβδομάδας. Και πάλι αυτό το "ρητό" επιβεβαιώνεται, αφού το πρόγραμμά μας μπορεί να χαρακτηριστεί από "ικανοποιητικό" έως "υπέρ του δέοντος γεμάτο για μεσοβδόμαδο"! Με (αρκετό) ποδόσφαιρο και παιχνίδια Ευρωλίγκας (και Ολυμπιακού) στο μπάσκετ.

Τα έμαθες; Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος ΚΑΙ στην Ελλάδα!

Ας αρχίσουμε με το κορυφαίο ελληνικό ενδιαφέρον, το οποίο είναι μπασκετικό. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κορυφαίο ίσως παιχνίδι του πρώτου διημέρου της Ευρωλίγκα. Οι δυο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Οι "ερυθρόλευκοι" έρχονται από την ήττα στο Μπάμπεργκ και πρώτος τους στόχος είναι να "συμμαζευτούν" και να προχωρήσουν παρακάτω. Η ΤΣΣΚΑ είναι και πάλι η κορυφαία ομάδα της Regular Season. Τρομακτικό βάθος και ποιότητα που ξεχειλίζει μόνο από τα ονόματα. Ο Ντε Κολό παραμένει ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της διοργάνωσης, ενώ οι προσθήκες των Κλάιμπερν και Ροντρίγκεθ, σιγά-σιγά "κουμπώνουν" με το υπόλοιπο σύνολο. Η δυσκολία του ματς ειναι δεδομένη λοιπόν.

Ακόμα τρια ματς στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την Εφές στο πρώτο ματς του Αταμάν στον πάγκο των Τούρκων μετά την απόλυση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Το Μιλάνο προσπαθεί να πάρει αποτελέσματα και η νίκη φάινεται "μονόδρομος" μπροστά στην Μπασκόνια του "σεληνιασμένου" Σενγκέλια. Τέλος, έχουμε ακόμα έναν Ισπανικό "εμφύλιο" με την Μπαρτσελόνα να θέλει ν' αφήσει πίσω την ήττα από τη Ρεάλ στο ντέρμπι, υποδεχόμενη την προερχόμενη από νίκη, Ουνικάχα Μάλαγα.

Ποδοσφαιρικά τώρα. Φουλ δράση στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Δέκα αναμετρήσεις παρακαλώ! Όλη η 19η αγωνιστική την ίδια ώρα. Η πρωτοπόρος Παρί, υποδέχεται την Καέν. Κάνει καλά ματς στο Παρίσι η Καέν, παραδοσιακά. Η Μονακό φιλοξενεί την καλή φέτος, Ρεν. Η Λυών μετά από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, πάει στην έδρα της επικίνδυνης Τουλούζ. Η Μαρσέιγ, φιλοξενεί την Τρουά κι ευελπιστεί σ' εύκολη επικράτηση. Τα δυο πιο ενδιαφέροντα ματς είναι πιθανοτατα τα Μπορντό - Μονπελιέ και Λιλ - Νις. Αμφίρροπα με ομάδες που είτε έθεσαν νωρις υψηλούς στόχους -και μπορεί να έπεσαν έξω βέβαια- (Λιλ, Μπορντό, Νις), είτε τους απέκτησαν στην πορεία (Μονπελιέ). Η Γκινγκάμπ υποδέχεται την παραπαίουσα Σεντ Ετιέν. Η Ανζέ φιλοξενεί την Ντιζόν και η Μετς το Στρασβούργο σε ματς που θα κρίνουν πολλά στη μάχη της παραμονής. Τέλος, η Αμιέν παίζει με τη φοβερή Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι που στοχεύει ξεκάθαρα στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Στην Ισπανία έχουμε δυο ματς. Η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Σεβίλλη. Τρομερά ενδιαφέρον ματς. Δυο από τις "παραδοσιακές" δυνάμεις της κατηγορίας. Θέλουν την ευρωπαϊκή έξοδο αμφότερες και ίσως στο τέλος κοντραριστούν για το ίδιο εισιτήριο! Νωρίτερα, η Χετάφε φιλοξενεί τη Λας Πάλμας. Εκεί μιλάμε για ομάδες που θέλουν να σωθούν. Ακόμα κι αν η Χετάφε είναι ψηλά στη βαθμολογία, μη σας ξεγελάει. Να σωθεί θέλει.

Κύπελλα έχουμε σε Αγγλία, Γερμανία Ιταλία κι Ελλάδα. Στην Ελλάδα (για ν' αρχίσουμε από το σπίτι μας), έχουμε τρια ματς. Ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός, πάει στην έδρα του Πλατανιά. Οι Κρητικοί παραπαίουν κι είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να "ξεμπερδεύει". Η ΑΕΚ μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Απόλλων που την έριξε από την κορυφή, πάει στο Αγρίνιο να παίξει με τον Παναιτωλικό. Καλή ομάδα οι Αγρινιώτες που θα επιδιώξουν την έκπληξη. Τέλος, ο Ατρόμητος πάει στην Τρίπολη να παίξει με τον Αστέρα. Ο Κάναντι έχει κάνει εκπληκτική δουλεια στο Περιστέρι και θέλει να την δει να επιβραβεύεται κάπως. Είναι το κύπελλο ο τρόπος; Μπορεί.

Στην Αγγλία έχουμε δυο ματς για το Λιγκ Καπ. Η Τσέλσι υποδέχεται την Μπόρνμουθ και η Γιουνάιτεντ πάει στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Μην ξεχνάμε, ότι αυτό είναι το ματς πριν το Χριστουγεννιάτικο Γολγοθά των Αγγλών αφού θα παίξουν τέσσερις φορές σε 10 μέρες κατά την διάρκεια των εορτών!

Στη Γερμανία έχουμε ντερμπάρα! Der klassiker και στο κύπελλο. Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ! Οποια προκριθεί είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Ντόρτμουντ που έχει ξεμείνει από στόχους, σίγουρα θα το θέλει περισσότερο, αλλά το "ένστικτο νικητή" που έχει η Μπάγερν δεν αντικαθίσταται με τίποτα! Βέρντερ - Φράιμπουργκ, Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν και Χαϊντεχνάιμ - Άιντραχτ τ' άλλα ματς. Ειδικά τα δυο πρώτα αναμένονται με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον!

Τέλος, τρια ματς έχουμε για το Κόπα Ιτάλια. Η Ρόμα παίζει με την Τορίνο στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας. Η "γκρανάτα" έχει ποιοτικό ρόστερ και θέλει την επιβράβευση με κάποιο τελικό (ίσως). Η Ρόμα δεν παρατάει σε καμία περίπτωση καμία διοργάνωση. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Τζένοα. Ο Αλέγκρι ίσως κάνει κάποιες αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σ' άλλους παίκτες. Τέλος, η Αταλάντα υποδέχεται τη Σασουόλο σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.