Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικό Απόρρητο

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών που επισκέπτονται τον ενιαίο διαδικτυακό τόπο του KILKISTODAY.GR και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τις σελίδες αυτού. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών από το KILKISTODAY.GR προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών του KILKISTODAY.GR και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το KILKISTODAY.GR δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του KILKISTODAY.GR στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το KILKISTODAY.GR συλλέγει προσωπικά δεδομένα εάν και μόνο όταν α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.
Κατά την εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη στην ενιαία διαδικτυακή βάση οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής : Όνομα, Επίθετο, Οδός, Αριθμός, Πόλη, Τ.Κ., Τηλέφωνο, Έτος γέννησης, Επάγγελμα, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Το KILKISTODAY.GR χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών μόνο για 2 λόγους:
• την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
• την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του KILKISTODAY.GR

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το KILKISTODAY.GR δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική υπηρεσία του KILKISTODAY.GR.

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το KILKISTODAY.GR δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών του KILKISTODAY.GR σε κανένα τρίτο φορέα. Η ενιαία διαδικτυακή πύλη του KILKISTODAY.GR μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

COOKIES

Το KILKISTODAY.GR μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του KILKISTODAY.GR και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του KILKISTODAY.GR είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του KILKISTODAY.GR, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του KILKISTODAY.GR δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

"ΔΕΣΜΟΙ" (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Το KILKISTODAY.GR περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το KILKISTODAY.GR για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

IP ADDRESSES

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στην ενιαία διαδικτυακή πύλη του KILKISTODAY.GR κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

ΈΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ

Για τη συμμετοχή του επισκέπτη/χρήστη σε ψηφοφορία που διενεργείται από τον KILKISTODAY.GR δεν ζητούνται προσωπικά στοιχεία. Η ψήφος του επισκέπτη/χρήστη καταγράφεται αποκλειστικά ως έκφραση προσωπικής γνώμης για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη τάση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Επισκέπτες/χρήστες του KILKISTODAY.GR που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του σχετικού διαδικτυακού τόπου που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από τον KILKISTODAY.GR. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το KILKISTODAY.GR δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του KILKISTODAY.GR υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το KILKISTODAY.GR διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του KILKISTODAY.GR.

Google Adsense και το DoubleClick DART Cookie

Πληροφορίες σχετικά με τη Google και το DoubleClick DART cookie:

  • Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookie για να προβάλλει διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.
  • Η χρήση του DART cookie από τη Google, της επιτρέπει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες σας βάσει των επισκέψεών τους στους ιστοτόπους σας και σε άλλους ιστοτόπους στο Διαδίκτυο.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην χρησιμοποιούν το DART cookie με μια επίσκεψη στην πολιτική απορρήτου των διαφημίσεων Google και του δικτύου περιεχομένου.

Δεδομένου ότι οι ιστότοποι εκδοτών και η σχετική νομοθεσία διαφέρουν από χώρα σε χώρα, δεν είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μια συγκεκριμένη γλώσσα πολιτικής απορρήτου. Ωστόσο, ενδεχομένως να θέλετε να ανατρέξετε σε πόρους όπως ο οργανισμός Network Advertising Initiative, ή αλλιώς NAI, ο οποίος προτείνει την παρακάτω γλώσσα για τη συλλογή δεδομένων στοιχείων μη προσωπικής ταυτοποίησης:

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες διαφημιστικών εταιρειών τρίτου μέρους για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν στοιχεία (δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν αλλά και σε άλλους ιστοτόπους, προκειμένου να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας. Κάντε κλικ εδώ εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη πρακτική αλλά και για τις επιλογές που έχετε ώστε αυτά τα στοιχεία να μη χρησιμοποιούνται από τις προαναφερθείσες εταιρείες.

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 30/10/2017, 10:50 από kilkis
google-street-view-kilkisΤο Κιλκίς συμπεριλαμβάνεται στην κάλυψη της νέας υπηρεσίας της Google Street View. Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά και δες να...
Αναρτήθηκε στις 17/10/2017, 16:18 από StefWebTv
youtube-id-jwtayxlvp8k Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής | 2ος όμιλος | 3η αγωνιστική | 15-10-2017 Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής | 2ος όμιλος | 3η αγωνιστική | 15-10-2017 |...
Αναρτήθηκε στις 17/10/2017, 12:59 από StefWebTv
youtube-id-cchrn3ihh3s Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣ Κιλκίς 2017 - 2018 | Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣ Κιλκίς 2017 - 2018 | Ατρόμητος Π.Αγιονερίου |...
Αναρτήθηκε στις 10/10/2017, 11:08 από Kilkis Today
ekdilosi-enimerosis-kai-prolipsis-gia-ton-karkino-tou-mastou-goumenissa-blogΟ Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί, στην ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου...
Αναρτήθηκε στις 10/10/2017, 09:17 από StefWebTv
youtube-id-mj_ghfdu3m0 Α.Ο.Κιλκισιακός - Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής | Α.Ο.Κιλκισιακός - Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής | Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής 2017 - 2018...
Αναρτήθηκε στις 10/10/2017, 07:51 από StefWebTv
youtube-id-ci22hq50esi Α.Ο.Κιλκισιακός - Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής | Α.Ο.Κιλκισιακός - Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής | Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής 2017 - 2018...
Αναρτήθηκε στις 06/10/2017, 13:29 από Kilkis Today
teli-nekrotapheion-goumenissa-blogΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τα τέλη συντήρησης νεκροταφείων που αποστέλλονται στους δημότες για πληρωμή και καλόν είναι να...
Αναρτήθηκε στις 03/10/2017, 14:08 από Kilkis Today
episkepsi-upourgou-oikonomias-kilkis24Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, για σειρά...