ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Βενιζέλο: «Μην βλέπετε φαντάσματα, τα σπασμένα σας πληρώνουμε»

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Βενιζέλο: «Μην βλέπετε φαντάσματα, τα σπασμένα σας πληρώνουμε»

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την αντισυγκέντρωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε από τα τοπικά  ΜΜΕ ότι ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην παράσταση διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε έξω από την αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του, απέδωσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ , και είπε χαρακτηριστικά:  «Αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα, μια αντισυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για «φασίζουσα αθλιότητα».

Ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ν. Κιλκίς θέλουμε να απαντήσουμε στον κ. Βενιζέλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς εκείνη την ώρα είχε εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς με θέμα την οικονομική κρίση και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες οι επιλογές του, ως υπουργός οικονομικών και ως εταίρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, έχουν οδηγήσει στο λουκέτο και όσες δεν έχουν κλείσει προσπαθούν με τρομερές δυσκολίες να επιβιώσουν. 

Παράλληλα θέλουμε να δηλώσουμε στον κ. Βενιζέλο ότι δεν θα δεχτούμε μαθήματα δημοκρατίας από συνταγματολόγους που έχουν το πτυχίο τους μόνο για να είναι κρεμασμένο στον τοίχο του γραφείο τους, μιας και έχουν καταπατήσει κάθε έννοια δημοκρατίας όταν με κάθε νόμο που ψηφίζουν αχρηστεύουν και  ένα άρθρο του συντάγματος. Δεν έχει το δικαίωμα ο κύριος Βενιζέλος να ομιλεί για αθλιότητες όταν τα τελευταία τρία χρόνια αυτός και η παράταξή του έχουν ψηφίσει σειρά από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν  έχει το δικαίωμα ο κύριος Βενιζέλος να ομιλεί για φασίζουσα αθλιότητα όταν η Ελληνική κοινωνία ζει τον απόλυτο φασισμό μέσα από τις προληπτικές επιστρατεύσεις απεργών.  Δεν έχει το δικαίωμα ο κύριος Βενιζέλος να ομιλεί για αντισυγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ όταν  πλέον  η κυβέρνηση της οποίας είναι εταίρος έχει ποινικοποίηση κάθε συγκέντρωση και διαμαρτυρία πολιτών (Σκουριές – πλατείες).

Κύριε Βενιζέλο, σας συμβουλεύουμε να σταματήστε το κυνήγι φαντασμάτων και μαγισσών και μην ακολουθείτε την τακτική του  κ. Πάγκαλου ότι πίσω από κάθε τι που σας συμβαίνει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Αν δεχόσασταν εχθές να συνομιλήσετε με τους εκπροσώπους του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία μπροστά σε κάμερες, και όχι σε κλειστές αίθουσες για να πείτε άλλη μια φορά τα γνωστά παραμύθια σας, θα καταλαβαίνατε ότι δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ εκεί, αλλά η τοπική κοινωνία που αγωνιά για το αύριο που της ξημερώνει όσο εσείς έχετε  τις τύχες της χώρας μας στα χέρια σας».

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 18/06/2019, 02:05 από StefWebTv
youtube-id-vailqe1-ruq Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Νικολαϊδης - Γιώργος Ατματσίδης |...
Αναρτήθηκε στις 17/06/2019, 23:02 από StefWebTv
youtube-id-p8uzbn1sibm Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Παυλάκης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Παυλάκης Δραμινός | Ποντιακά live |...
Αναρτήθηκε στις 17/06/2019, 22:20 από StefWebTv
youtube-id-ggx88rycouy Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς | Στάθης Νικολαϊδης - Παυλάκης Δραμινός -...
Αναρτήθηκε στις 16/06/2019, 04:01 από StefWebTv
youtube-id-rxluq-3qwmc 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή μετάδοση 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 15/06/2019, 23:02 από StefWebTv
youtube-id-oxgyebbvpuy 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή μετάδοση 15-6-2919 ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ζωντανή...
Αναρτήθηκε στις 06/06/2019, 14:31 από StefWebTv
youtube-id-0emoh1fda6k
Αναρτήθηκε στις 29/05/2019, 14:26 από StefWebTv
youtube-id-tn75zhl9e8q
Αναρτήθηκε στις 22/05/2019, 22:15 από StefWebTv
youtube-id-oqkqnzoerde

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.