Προσφορές

Στο kilkistoday.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρεί τις καλύτερες προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες από τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.
 
Προσωπικό Απόρρητο
 
To kilkistoday.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του kilkistoday.gr, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
Η παρούσα σύμβαση προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει εν όλω τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών-χρηστών-μελών που συλλέγονται κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του διαδικτυακού τόπου kilkistoday.gr.
Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του kilkistoday.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή και την ιδιοκτησία του.
 
Το kilkistoday.gr με παρουσία στο διαδίκτυο από τον Μάιο του 2009 αποτελεί μια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα για το Νομό Κιλκίς.
 
Ο καιρός στο Κιλκίς, έγκυρη μετεωρολογική πρόγνωση 5 ημερών για πόλεις της Ελλάδας και της Κεντρικής Μακεδονίας, τρέχουσες συνθήκες καιρού, χάρτης ανέμου, βροχής, χιονόνερου, χιονιού, θαλασσών.
 

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.