«Θέατρο Λόφου – Σπύρος Αυγητίδης» - Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς - Eidisis.gr

 

lofos-kilkis
Με επιστολή του προς το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Χέρσου Χρίστος Ανθρακίδης τάσσεται υπέρ της ονοματοδοσίας «Θέατρο Λόφου – Σπύρος Αυγητίδης».
Υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν ανάλογη πρόταση υπέβαλε και ο σύλλογος Μηχανικών ν. Κιλκίς.Στην επιστολή του ο κ. Ανθρακίδης αναφέρει:
 «Κύριε Δήμαρχε – Κύριε Πρόεδρε
    Διαβάζω τελευταία  για την ονοματοδοσία του Ανοιχτού Θεάτρου στο  Λόφο του Αγίου Γεωργίου του Κιλκίς  διάφορες προτάσεις.
    Θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου βιωματική πλευρά των γεγονότων  κατασκευής  της πολιτιστικής κορωνίδας  της πόλης μας.
    Συζητώντας με τον Αείμνηστο Δήμαρχο Σπύρο Αυγητίδη μου είπε: ‘ Ήλθα στο Δήμο και φυσικά κάποτε θα φύγω. Εκείνο όμως που θα πρέπει να μείνει στο χρόνο είναι ένα έργο σύμβολο για την πόλη μας‘.
    Ο Δήμαρχος Σπύρος Αυγητίδης ήταν άνθρωπος του μέτρου, της ουσίας, της επιμονής και της δημιουργίας.
   Το Ανοιχτό Θέατρο Λόφου  με την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου αποτελεί το σύμβολο του πολιτιστικού παλμού της πόλης στο διάβα του χρόνου. Έναν κρίκο από το σύνολο των έργων συμβόλων της πόλης  που δρομολόγησε ο Δήμαρχος Σπύρος Αυγητίδης.
    Γι’ αυτό, ο Δήμος Κιλκίς  οφείλει την ονοματοδοσία  ‘Θέατρο Λόφου – Σπύρος Αυγητίδης‘ του Ανοιχτού Θεάτρου του Λόφου, στο Δήμαρχο  που το οραματίστηκε και το υλοποίησε, ως ελάχιστο φόρο τιμής.»

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 18/07/2019, 20:06 από StefWebTv
youtube-id-zvyq0euigh4
Αναρτήθηκε στις 18/07/2019, 20:05 από StefWebTv
youtube-id-ithrpb6q83s
Αναρτήθηκε στις 18/07/2019, 20:03 από StefWebTv
youtube-id-hwwrytjxppq
Αναρτήθηκε στις 18/07/2019, 20:02 από StefWebTv
youtube-id-ooqfpmf79fu
Αναρτήθηκε στις 18/07/2019, 20:01 από StefWebTv
youtube-id-uta4pugxbfc

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.