Στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ

H γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ προκρίθηκε στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι Βόλεϊ με την ομάδα της Β Εθνικής Κατηγορίας ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, και  αποσπώντας νίκη 3-0 σετ.

Στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, γίνονταν αξιόλογες προσπάθειες και από τις δυο ομάδες, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον των θεατών κρατήθηκε ζωηρό ως το τέλος.

 Στο 1ο σετ κι ενώ έδειξε να ξεκινάει με σιγουριά ο ΑΙΑΣ ,κόλλησε στον 5ο πόντο ενώ ο Μυγδονιακός με ένα σερί 8 πόντων οδήγησε το σκορ ως το 5-10. Εκεί ανέλαβε όμως πρωτοβουλία πάλι ο Αίας  και μετά από μια ισοπαλία στους 10 και τους 13 πόντους,  τέλειωσε το σετ  χωρίς άλλη  ανατροπή στο 25-18.

 Στο 2ο σετ , με τουλάχιστον 2 αμφιλεγόμενες φάσεις και διαμαρτυρίες της κερκίδας και των αθλητριών του Αίαντα προς τη διαιτησία ( η αρχηγός Κυριακίδου Εύη δέχτηκε κίτρινη κάρτα) , μετά την ισοπαλία στους 3 πόντους , ο Μυγδονιακός δεν ξαναπέρασε μπροστά, χάνοντας το σετ 25-14.

Στο καθοριστικό 3ο σετ η μάχη ήταν πιο σκληρή , μια και ήθελαν τη νίκη του οπωσδήποτε και οι δυο ομάδες. Όμως ο ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ με σωστότερες επιλογές λόγω εμπειρίας  και πολύ δυνατές επιθέσεις δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, (αν εξαιρέσουμε το πλησίασμα του Μυγδονιακούστο 22-19) κι έτσι το σετ έληξε 25-19.

Την πρόκριση  γιόρτασε η ομάδα στο γνωστό Ταβερνείο της Πόπης, που ως χορηγός προσφέρθηκε να κεράσει τη γυναικεία ομάδα αυτή τη φορά, ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Η σύνθεση της ομάδας.

Α.Σ. ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, (αε) Βλάχου, Κοτίδου, Κωνσταντινίδου, Δαλακλή, Καντίδου .

Οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας και ο κόσμος της στην κερκίδα,  καταχάρηκαν το θετικό αποτέλεσμα, μια και ήξεραν από πριν πως  η νίκη σημαίνει πρόκριση  στη Γ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη φάση αυτή, οι 4 νικήτριες ομάδες της Β’ φάσης θα έχουν την  ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες της Α1 κατηγορίας, την αφρόκρεμα του Ελληνικού Βόλεϊ.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της Γ Φάσης έχει γίνει ήδη από την ΕΟΠΕ και  ημερομηνία του επόμενου αγώνα  για την Κιλκισσιώτικη ομάδα με τη λαμπρή διαδρομή, καθορίστηκε η Τετάρτη 1ηΦεβρουαρίου στις 20.30 , πάλι στην έδρα της, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με αντίπαλο την ομάδα της Α1 Κατηγορίας, «Μακεδόνες Αξιού» που εδρεύει στα Κύμινα του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αυτά είναι τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής της Γ Φάσης που προέκυψαν από την κλήρωση(οι αγώνες θα διεξαχθούν την 1η Φεβρουαρίου):

  • ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΕΚ Αθηνών
  • ΑΟΦ Πορφύρας – ΓΣ Ηλιούπολης
  • ΑΣ Αίας Κιλκίς – ΑΣ Μακεδόνες
  • ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
  • ΑΣ Άρης – ΑΟΝ Πανναξιακός
  • ΑΟ Θήρας – ΑΣ Ελπίς
  • ΓΣ Πανιώνιος – Ολυμπιακός ΣΦΠ
  • Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Καλείται, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να προσέλθει στον αγώνα , αν μη τι άλλο για να ενισχύσει την ομάδα μας και να θαυμάσει από κοντά τις «Κυρίες» του Βόλεϊ που επί χρόνια  αγωνίζονταν στα σαλόνια της Α1  αλλά και τις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας που προέρχονται από τους κόλπους της.

 Η γυναικεία ομάδα του  Αίαντα (ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ) ευχαριστεί τους φίλους της που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της, ειδικά τα μικρά παιδιά-αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών με τους γονείς τους – είναι πολύ ενθαρρυντικό για τον αθλητισμό η γεμάτη με παιδιά κερκίδα.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ.ΑΙΑΣ/ ΑΤΕΡΜΩΝ

                                                               ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΩΡΑ 18.00

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ : Α.Σ.ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ-ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΑΚΚΙΛΚΙΣ , ΩΡΑ 20.30

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

                      ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑ 14.00

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ

                             ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑ 14.00

Κοπή πίτας

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας μας αύριο Σάββατο 28/1/2017  στο Συνεδριακό Κέντρο  του Δήμου Κιλκίς και ώρα 18.00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουμε τις νέες κορυφαίες αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ (Βόλεϊ) , μετά την πρόκρισή της στους 16 της Γ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και την πορεία και τη δράση της χρονιάς που πέρασε των υπόλοιπων τμημάτων της ομάδας μας.

Στη συνέχεια θα κοπεί η βασιλόπιτα για όλα τα μέλη της ομάδας μας, τους φίλους και τους επίσημους προσκεκλημένους

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.