Απώλειες βαθμών για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Με απώλεια δυο βαθμών ξεκίνησε ο Αλέξανδρος τον δεύτερο γύρο μετά την ισοπαλία με τον αξιόμαχο Μακεδονικό Πολυπέτρου , που κάνει προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Απώλειες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς , ο Αλέξανδρος μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Προσπάθησε και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του , αλλα με φλύαρες τελικές προσπάθειες από τους επιθετικούς του , ακόμη και μέσα από την περιοχή πέναλτι του αντιπάλου.

Σε μια από αυτές και πιο συγκεκριμένα στο 21’ ευτύχησε να προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο Δ. Ιωαννίδη με κεφάλια. Μετά από εκτέλεση στατικής φάσης από την αριστερή πλευρά , η μπάλα έφτασε στον Τσιμπούκα μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ωραία ασίστ βρήκε το κεφάλι του σκόρερ και έγινε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε στον ίδιο ρυθμό με μονόλογο του Αλεξάνδρου και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Κοπαλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παρουσιάστηκε νωθρός και προβλημάτισε. Προσπάθησε να ανακτήσει την υπεροχή και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ , αλλα η φλυαρία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο νόμος του ποδοσφαίρου να τον τιμωρήσει. Σε μια από τις λίγες επισκέψεις του Μακεδονικού στην περιοχή , στο 72’ και σε φάση με πολλές κόντρες να κερδίζονται από τους ποδοσφαιριστές του και αναμπουμπούλα στην περιοχή τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 1-1.

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει πιέζοντας περισσότερο και στο 76’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή πέναλτι του Μακεδονικού με την μπάλα , ο οποίος δέχθηκε απίστευτη δυνατή κλωτσιά από αμυντικό κάτι το οποίο δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με την εσχάτη των ποινών. Το χτύπημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει και την αντικατάσταση του πρώτου σκορ του πρωταθλήματος αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει παρα την ολιγόλεπτη προσπάθεια του.

Ο Αλέξανδρος πίεσε πολύ περισσότερο και για τα τελευταία 10’ έβαλε τον αντίπαλο στην περιοχή του και προσπαθούσε να πετύχει τέρμα , κάτι το οποίο δεν ήρθε μέχρι το τελικό σφύριγμα αφού άγχος και απογοήτευση κυρίευσαν τους ποδοσφαιριστές του.

Στο παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε ο ταλαντούχος Erli Busdra , γεννημένος το 2002 προερχόμενος από το φυτώριο της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου , ενω στόχος ειναι να ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο , το Σάββατο 28.01.17 στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς , με γηπεδούχο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κιλκισιακό.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Κεσίδης ( 75’ Βασιλειάδης Ν. ), Σεφερίδης , Μπαρχουνταρασβίλι , Τσιμπούκας , Γιαξής , Ορφανίδης , Ψωμιάδης , Ιωαννίδης ( 83’ Busdra), Αλεξανδρίδης , Παμπουκίδης ( 80’ Μακάριος).

Νίκη για τις Ελπίδες

Με νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και διατηρήθηκε στην 3η , από τις 4 προνομιούχες θέσεις ανόδου.

Σε ένα παιχνίδι μονόλογο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Ευκαρπίας κέρδισαν με το μικρό σκορ των 2-0 την πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με το πρώτο γύρο , ομάδα του Θριάμβου Μουριών. Το παιχνίδι ήταν ένα επιθετικό και μονόπλευρο κρεσέντο για τους μικρούς όπου πολύ νωρίς προηγήθηκαν με τον Κερτούκα με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από στατική φάση. Το 2-0 έγινε στο 90+ με άψογη εκτέλεση τε τα τετ από τον Μαυροκεφαλίδη σε αντεπίθεση.

Καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση το τελευταίο 10’ η εστία του Ορμανίδη δεν κινδύνεψε καθόλου παρα το οτι ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν λειτούργησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού Μιχαηλίδης Γ. 2 φορές , Μπαλάσκας 3 φορές , Μαυροκεφαλίδης & Χατζηιωαννίδης από μια , δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σε φάσεις μόνοι τους κυριολεκτικά με τον τερματοφύλακα και το σκορ να πιάσει άλλες διαστάσεις.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα αντρών οι γεννημένοι 2002 Χατζηιωαννίδης & Πιπερίδης , παιδιά από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου , και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις ενώ αναμένεται πολλοί τις ίδιας ηλικίας να αγωνίζονται στα επόμενα παιχνίδια.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Μαργαριτόπουλου Μ. στο 21’ από άθελη κλωτσιά αντιπάλου στον οπίσθιο μοιραίο ο οποίος όμως αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο Μαργαριτόπουλος θα ακολουθήσει φυσιοθεραπευτική αγωγή , μετά από την επίσκεψη του στον ορθοπεδικό της Ακαδημίας , και αναμένεται να επιστρέψει μετά από 2-3 εβδομάδες.

Επόμενος αγώνας των Ελπίδων την Κυριακή 29/12/17 στο Βαπτιστή με την τοπική Δόξα.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος ( 21’ Τσίρκας ), Ανανιάδης , Κερτούκα , Λαζαρίδης , Μαυροκεφαλίδης , Ζαφειρόπουλος (75’ Πιπερίδης ) , Μιχαηλίδης Γ.(65’ Χατζηιωαννίδης ) , Μπαλάσκας , Γεωργιάδης. Ενω την 18αδα συμπλήρωναν οι Σεφερίδης , Τζιτζίδης , Μιχαηλίδης Θ.,Νικολαΐδης Β.

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.