ΜΜ«Ε»: Ναζί, τραμπούκοι και Κοκός!

Του Κλέαρχου Τσαουσίδη


Η σχέση μέσων παραπληροφόρησης και δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι εδώ και καιρό αδιέξοδη. Οι μιντιάρχες υιοθετούν και προβάλλουν ασύστολα και με τερατώδη δόση διαστρέβλωσης τις αντισυγκεντρώσεις ή καλύτερα την παρεμπόδιση με ύβρεις, απειλές έως και χειροδικίες κάθε εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προσπάθεια να συνεχίσουν να κυριαρχούν δωρεάν στις συχνότητες και να τους χαριστούν τα υπέρογκα χρέη τους δεν διστάζουν, στον ΣΚΑΪ προχθές, να επιστρατεύσουν και τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, τον πρωταγωνιστή της πολιτικής αλητείας που οδήγησε τη χώρα στη δικτατορία. Τον γελοίο που, στα 76 του πια, ψελλίζει ανοησίες για να μη ζητήσει συγγνώμη από τα θύματά του αλλά δηλώνει με έπαρση ότι είναι ο βασιλεύς Κωνσταντίνος, τίποτε άλλο, ούτε πρώην, ούτε τέως.

Οι οργανωτές των αντισυγκεντρώσεων, για να ακυρώσουν εκδηλώσεις με γενικότερο και ευρύτερο προσανατολισμό από αυτόν που τα γκρουπούσκουλα της Αριστεράς ονειρεύονται, δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται την τακτική τους προσέγγιση με τις μεθοδεύσεις της Χρυσής Αυγής, ούτε καν ότι παρέχουν στα συστημικά μέσα «ενημέρωσης», το οξυγόνο της ύπαρξής τους.
Κάποια μάλιστα ΜΜ«Ε», για να μην κουράζουν τους αναγνώστες τους, συγκεντρώνουν καθημερινά στις ιστοσελίδες τους, σε ενιαίο κείμενο (!), τις οργανωμένες επιθέσεις τραμπούκων πάσης φύσεως εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιγράφω τίτλο και υπότιτλο από το site του «Πρώτου Θέματος», στις 31 Μαΐου 2016: «Αποδοκιμασίες για υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»: «Βόλος: «Ξεπουλημένε» φώναζαν στον Δρίτσα μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ – Στην Κάρπαθο, στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη, κάτοικοι τους αποκάλεσαν «ψεύτες» και «κλέφτες» – Δάσκαλοι και καθηγητές κατά Φίλη σε εκδήλωση στην Καλλιθέα – Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Σκουρλέτη».

Θυμήθηκε τα νιάτα του ο αφέντης του «Πρώτου Θέματος»; Διότι στους τρεις από τους τέσσερις υπότιτλους ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εγκαλούνται ευθέως σαν ξεπουλημένοι, κλέφτες, ψεύτες κ.λπ. και επαινούνται οι αντιεξουσιαστές και τα μέλη των ΛΑΕ, ΕΠΑΜ!
Η ουσία βρίσκεται στη λαθροχειρία με την οποία κάποια γεγονότα για γέλια μετατρέπονται σε «μείζονα» θέματα και κάποια μείζονα σε γκοτζαμανικού τύπου τραμπουκισμούς.

Δεν σέβονται τίποτα!

Αναφέρομαι στις κραυγές ενός, ναι ενός, τραμπούκου που κρυμμένος πίσω από τους κατοίκους τηςΚαρπάθου στο μνημόσυνο του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Κώστα Ηλιάκη, φώναζε «κλέφτες, ψεύτες, λαμόγια». Απευθυνόταν στους βουλευτές και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους που κατέθεταν στεφάνι στο παλικάρι το οποίο έχασε τη ζωή του στις 23 Μαΐου 2006, όταν το αεροσκάφος του έπεσε κοντά στην Κάρπαθο, ύστερα από επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά.

Τότε ο αδερφός του σμηναγού Ηλιάκη έκανε το αυτονόητο. Πλησίασε προς την κρυψώνα του τραμπούκου και του φώναξε: «Σας παρακαλώ, κύριε. Τιμούμε τον αδερφό μου σήμερα. Πηγαίνετε από ‘κει που ήρθατε. Εντάξει; Φευγάτε από ‘δω. Προσβάλλετε την τιμή και τη μνήμη του». Πόσοι το είδαν ή το διάβασαν αυτό;
Τα ίδια και στις άλλες αντισυγκεντρώσεις, από άτομα που με το ζόρι είναι από δέκα έως τριάντα, αλλά θέλουν -σαν πούροι «αριστεροί»- να απαγορέψουν σε δεκαπλάσιους να ακούσουν, για παράδειγμα από τον υπουργό Παιδείας, τις γενικές γραμμές της μεταρρύθμισης.

Κάποιοι από την αντιπολίτευση τρίβουν τα χέρια τους. Αν δουν αυτό που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης με τους «αγανακτισμένους» οι οποίοι δεν θέλουν να νιώσουν τις μυρωδιές των προσφύγων στα γύρω χιλιόμετρα, ίσως καταλάβουν ότι το πανεπιστήμιο του φασισμού είναι τα δικά τους ΜΜ«Ε».

Κι εμείς;

Όσα έγραψα δεν αφορούν μόνο τους μιντιάρχες και τους δούλους τους ή τους αυτόκλητους εκπροσώπους ενός λαού που τους «μαύρισε». Αφορούν εμάς που ακούμε ότι έκραξαν π.χ. τονΔρίτσα ή τον Φίλη και μας πιάνει πανικός. Άλλαξε κάτι στα λεγόμενα των παπαγάλων όταν η αξιοπρεπέστατη κ. Γιαννάκου εξήγησε γιατί έπρεπε να νομοθετήσει εκείνη (το 2007) και τώρα εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ μια διορθωτική κίνηση για να αποκατασταθεί η έννομη τάξη σε σχέση με «πειραγμένους» τίτλους σπουδών με τους οποίους διορίστηκαν από τους νουδουπασόκους στο Δημόσιο;

Οι μιντιάρχες πρέπει να πληρώσουν και οι παραγιοί τους δεν «τραβάνε» για να φέρουν πίσω τα λεφτά. Λένε τα πιο χοντρά ψέματα και μόλις ακούσουν τη λέξη Δικαιοσύνη ζητούν μια συγγνώμη και νομίζουν ότι καθάρισαν.
Η απάντηση είναι μια: δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί (όλοι, από απλά μέλη μέχρι βουλευτές), ξεσκεπάζουμε τις βρωμιές τους, δεν μασάμε το κουτόχορτο των καναλιών τους.

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.