Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Έχασε το τρίποντο στο 94!

Τα πήγε καλά, έφτασε στην πηγή αλλά δυστυχώς η στάμνα τρύπησε στο τέλος και χύθηκε το νερό ή καλύτερα αν προτιμάτε αλλιώς, έφαγε τον γάϊδαρο αλλά έμεινε η ουρά, η οποία ως απεδείχθη ήταν μακριά!

agioneri-giannitsa

Τα λόγια αυτά μπορούν να αποδώσουν απολύτως την εικόνα του παιχνιδιού ΛΑΓΚΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται σκορ και βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα 1 – 1, με σκόρερ τους ΦΡΑΓΓΗ για τους φιλοξενούμενους (0-1) και ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗ (1-1) για την ΑΠΕΛ στο 94`.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η επιμονή των γηπεδούχων μετά το 80ο λεπτό όπου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ασκώντας πίεση για την ισοφάριση η οποία ευοδώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και το άψογο στήσιμο των φιλοξενουμένων από τον προπονητή Γ.Γεωργιάδη ο οποίος παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος εάν αναλογισθεί κανείς τις πολλές απουσίες βασικών που έχει ο Εθνικός. Απουσίες ποδοσφαιριστών οι οποίοι  εάν αγωνιζόντουσαν το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό (διπλό).

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από ιδανικές συνθήκες (ηλιόλουστος καιρός) γεγονός που προσέλκυσε αρκετό κόσμο στο δημοτικό στάδιο Λαγκαδά.

Οι δυο ομάδες αγωνίσθηκαν δίδοντας προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα με αποτέλεσμα να πάει χαμένο ένα ημίχρονο χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες ένθεν και ένθεν.

Δύναμη, πάθος και αμυντική προσήλωση έφεραν με το σφύριγμα του διαιτητή στα αποδυτήρια τις δυο ομάδες με το φτωχό 0 – 0 που δικαίως ήταν το σκορ του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν αυτό που θα έπρεπε. Με πείσμα και πίστη ξεκίνησαν το ματς με εμφανή τον προσανατολισμό τους για κάτι καλό. Και το καλό δεν άργησε και πολύ αφού στο 49΄ σε μια επίθεση των παικτών του Εθνικού ο πολύ θετικός σήμερα ΦΡΑΓΓΗΣ έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πήρε ιδανική τροχιά και καρφώθηκε στα δίχτυα της εστίας του πρώην τερματοφύλακα του Εθνικού και νυν της ΑΠΕΛ Χρήστου Καλογεράκη.
0 – 1 και τα πανηγύρια των φιλάθλων του κιλκισιώτικου συγκροτήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου Λαγκαδά ήταν γεγονός.

Το ΄΄άνοιγμα΄΄ του σκορ από πλευράς φιλοξενουμένων δημιούργησε παγωμάρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στους γηπεδούχους οι οποίοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από το σοκ που υπέστησαν με την επίτευξη του τέρματος από τον ΦΡΑΓΓΗ.

Μετά το 75ο λεπτό όμως και αφού συνήλθαν άρχισαν να ανακτούν την πρωτοβουλία και να πιέζουν την εστία του Εθνικού όμως ο φύλακας άγγελος για ένα ακόμη παιχνίδι Στέφανος Γουναρίδης ήταν εκεί έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ορθώνει τείχος στα γκολπόστ του και να αναχαιτίζει τις όποιες επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων.

Ο αγώνας πήρε μια ΄΄άγρια΄΄ ομορφιά καθώς οι φωνές της κερκίδας και οι παροτρύνσεις των οπαδών της ΑΠΕΛ αφύπνισαν τους παίκτες τους οι οποίοι πίστεψαν περισσότερο στους εαυτούς τους με αποτέλεσμα να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό.

Ηταν το 94ο λεπτό όταν, οι γηπεδούχοι με τον Βεϊδαμενίδη και μετά από συντονισμένη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, νικήθηκε η άμυνα του Εθνικού και το 1 – 1 ήταν γεγονός.

Οι φιλοξενούμενοι με πίστη πλέον και με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή πήραν τελικώς το καλύτερο πλέον μετά την ισοφάριση δηλαδή το βαθμό και ο διαιτητής Κ. Μανάσης (Μανάσης Μ., Κωτούλας ΕΠΣ Τρικάλων) της συνάντησης κρατώντας άλλα τρία λεπτά αγώνα σφύριξε τη λήξη του.

Τελικό σκορ 1 – 1 απολύτως δίκαιο και για τις δυο ομάδες να μένουν ευχαριστημένες με την απόλυτη βαθμολογική μοιρασιά .

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Προπονητής: Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ (65΄ ΜΕΝΙΓΚΑΓΚΛΙ), ΚΙΟΡΤΣΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ (46′  ΓΚΕΡΤΣΟΣ), ΦΡΑΓΓΗΣ (80′ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ), ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ .

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.