Ο Δημήτριος για τον Βεργίδη

dimitrios

Aγαπητέ μας κ. Aντιπεριφερειάρχη,

καλώς (προσ)ήλθατε στην κεντρική έπαλξη του σχετικά νεόκοπου οικονομικο-πολιτικού σας ρόλου, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς.

Σας συγχαίρω για τον αναδεκτό σας προωθημένο διοικητικό, εποπτικό, προωθητικό, διαχειριστικό (και κατά ταύτα δημιουργικό) κοινωφελή σας θώκο, μέσα στο ευέλικτο ευρωπαικό νεοπολιτικό σχήμα μιάς τόσο κεντρικής Περιφέρειας της Ελλάδος μας και κατά τούτο της Ε.Ε.

Με την ανάρρησή σας εξυπηρετείτε βεβαίως τη συνέχεια και τη διάρκεια των απρόσωπων διοικητικών μηχανισμών, διά των οποίων συγκροτείται η αριθμοποιημένη προοδευτικότητα του μετανεωτερικού μας κόσμου. Οι ρόλοι κατανέμονται αδιάκοπα, ανεξαρτήτως προσώπων, προς χάρη των μηχανισμών λειτουργίας τεραστίων ανθρωποσυνόλων και κυρίως νεοπολιτικών υπερκρατικών ή και διεθνιστικών πολυσχημάτων. Η διακοινωνία του κόσμου μας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αλλιώς τους συνεχιζόμενους ρυθμούς και την εντατικοποίηση των οικονομικο-πολιτικών διεθνών εξελίξεων.

Αυτό βεβαίως φαίνεται σαν κάτι αναγκαίο για τη σύγχρονη ανθρωπότητα. Είναι η αποπροσωποποιημένη και απροσωποποιός προοδευτικότητά της! ῾Η “μάσκα” ενός νέου μοντέλου ανθρώπου, στις ηλεκτρονικές αριθμομηχανές μιάς “ενοποίησης”, που όμως οι ίδιες οι εντάσεις του πολυειδούς πόνου παγκοσμίως την αποδεικνύουν ανέφικτη, άκρως ελλειμματοειδή. Κατά βάθος, αρνείται την ίδια την θεόδοτη ανθρωπινή ιδιοσυστασία μας: τον άνθρωπο-πρόσωπο μέσα στην κοινωνία των προσώπων.

Όσο για μας, παρά ταύτα, η συνάφεια του πόνου με τη χαρά μας, η διαδοχή μας μετά την οριακή οδύνη από των απελθόντων, και εν προκειμένω σείς ο εκλεκτός νέος περίφροντις Ανδρέας Βεργίδης που αναλαμβάνετε μετά τον αποιχόμενο Περικλή Κολότσιο, αμφότεροι ικανότατοι και διά τούτο εκλεκτοί-αιρετοί, για τον δικό μας λεβέντικο πολιτισμό της ρωμηοσύνης (πρέπει να) σηματοδοτείτε την ειδοποιό διάκριση της ανθρωπιάς του προσώπου, που η παράδοσή μας θέλησε να την έχει σύμβολο ζωντάνιας και μετακένωση ελπίδας. Υπέρ τους ρόλους στέκεται ο άνθρωπος-πρόσωπο-κοινωνία, όπως θέλει και τον αναδέχεται στην αδιατίμητη αγάπη Του ο Θεός μας.

Πως θα τα συνταιριάσει αυτά η αξιοσύνη σας;

Μα είναι “στο πετσί μας”, είναι στον ίδιο τον ψυχισμό μας η προτεραιότητα της όντως ανθρωπιάς που απλώνεται ολόγυρα ευεργετικά με το άγνωστο ευρωπαικά φιλότιμο. Είναι η δική μας πολιτισμική προοδευτικότητα, η δική μας αδιατίμητη επικαιροποίηση αιώνων ζωής που βαπτισμένοι στο όνομα του Χριστού συνεισφέρουν την ψυχή στις άψυχες δομές του προοδευτισμού.

Γι᾽ αυτόν τον διακεκριμένο διττό ρόλο (του ευρωπαιστή αντιπεριφερειάρχη, αλλά και του ρωμηού διοικητικού παράγοντα) σας συγχαίρουμε και επιδοτούμε από καρδιάς το ξεκίνημα και την πορεία και την επιτυχία σας. Τα συγχαρητήριά μας, χωρίς υπόκριση επικοινωνιακής τυπικότητας, κρατήστέ τα φυλακτήριο ενθουσιασμού, έμπνευσης, χαρμοσύνης, οργάνωσης, αξιοποίησης και προώθησης προγραμμάτων.

Στούς καιρούς μας το χρέος της χώρας μας είναι αφόρητα επαχθές, και οι συνομολογημένες διεθνικές ρήτρες καταπιεστικές των έσχατων αντοχών του λαού μας, όλων μας δηλαδή. Αναντίρρητα μέσα σε τέτοια πλαίσια και οι διαχειριστικές υποχρεώσεις του ευρωπαικού επιμερισμένου σχήματος της Περ. Κεντρικής Μακεδονίας σχηματοποιούνται σε πιεστικές αξιολογικές προτεραιότητες. Καί η επιμερισμένη αναλογικά ευθύνη της κεντρικά συνοριακής μας Π.Ε.Κιλκίς υποδύονται ρυθμούς επικαιροποίησης του άγχους! Το μόνο αγχολυτικό μας είναι το φιλότιμο και η ανθρωπιά, αποθεματικά που ούτε σβήνουν, ούτε ετεροδανειοδοτούνται, ούτε και “δεσμεύονται” εύκολα δεν τα αποδυθεί και δεν τα εκποιήσει ο καθένας μας και σύνολο το κοινωνικό μας σώμα.

Καί πάλι, συγχαρητήρια κι εγκάρδιες ευχές, για να πορευθείτε με την ευσυνειδησία που σας αναλογεί ως Αντιπεριφερειάρχη και τη λεβεντιά του φιλότιμου και της ανθρωπιάς που σας συναναλογεί ως Ανδρέα Βεργίδη για τη συνοριακή μας Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Από ψυχής

†O Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.