Επίθεση της ΧΑ Κιλκίς στην ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Με τίτλο «απάντηση προς παραπονούμενους», η ΝΕ Κιλκίς της ΧΑ εξέδωσε το ακόλουθο απαντητικό κείμενο σε ανακοίνωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ: 

xristos-xatzisavvas

«Για αρχή να αναφέρουμε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ζητάει νομιμοποίηση από κανέναν πλην  του Ελληνικού λαού που εδώ και τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, από τοπικές και βουλευτικές μέχρι και ευρωεκλογές της δίνει σταθερά ψήφο εμπιστοσύνης, δίνοντας της την τρίτη θέση πανελλαδικά.

Ως εκ τούτου δεν έχουμε και ανάγκη να μας καλέσουν πατώντας στο ότι έχει καταλάβει θέση συναγωνιστής βουλευτής, στον νομό μας. Θα μπορούσαμε να μην έχουμε εκλέξει βουλευτή στο Κιλκίς ωστόσο πάλι θα δίναμε το παρών σε κάθε κάλεσμα του λαού ή θεσμού που θα καλούσε την τρίτη πολιτική δύναμη.

Η αλήθεια είναι ότι δίναμε το παρών χρόνια τώρα και ακάλεστοι ακόμα, λόγω της αντιδραστικής και αγωνιστικής μας φύσης ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μιας αντιδραστικής φύσης όμως όχι με αντιθέσεις, αλλά με θέσεις.

Βέβαια το να τα εξηγούσαμε αυτά στην αστική δεξιά ή σε σοσιαλδημοκράτες θα ήταν λογικό, να πρέπει να τα εξηγούμε όμως στην τ.ε Κιλκίς του ΚΚΕ είναι τουλάχιστον ενδεικτικό της ανυπαρξίας του ΚΚΕ στο Κιλκίς και ιδεολογικά και ως φυσική υπόσταση.

Κατατέθηκε λοιπόν στεφάνι από τον Γραμματέα της Ν.Ε Κιλκίς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως στεφάνι της Πρώτης Πατριωτικής φιλολαϊκής δύναμης στην Ελλάδα και τρίτης πολιτικής δύναμης στο κοινοβούλιο. Ο Συναγωνιστής Γραμματέας της Ν.Ε Κιλκίς, έτυχε να είναι και βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οπότε ανάγκη για ΄΄πάτημα ΄΄ σε προσχήματα δεν υπάρχουν.

Κατηγορίες για το ότι ήμαστε ταυτόχρονα και Ναζί και Φασίστες αλλά και οπαδοί και απόγονοι ολοκληρωτικών καθεστώτων αστών δεξιών, προκαλούν γέλιο, τόσο όσο και ο παλιός χαρακτηρισμός ΄΄χουντοβασιλικός΄΄.

Εκεί που μας κόβεται το γέλιο όμως είναι οι αναφορές σε σφαγές και εκτελέσεις.

Το ΚΚΕ τολμάει και μιλάει για σφαγές και προδότες στο Κιλκίς;

Οι 7.400 αιχμάλωτοι υπερασπιστές στις ορδές των βαρβάρων της 4ης Νοεμβρίου του ’44 ακόμα είναι θαμμένοι σε ομαδικούς τάφους και γεμίζουν τα ρέματα γύρω από το Κιλκίς, μιας και δεν μπορούσαν οι συγγενείς να αναγνωρίσουν τους πατεράδες τα αδέρφια και τις μανάδες τους στα κακοποιημένα, αποκεφαλισμένα και κατακρεουργημένα πτώματα με τσεκούρια, σουγιάδες και φυσικά κονσερβοκούτια. Το αδίκημα τους; Αντιστάθηκαν στους συνεργάτες των Βουλγάρων που ήταν το ΕΑΜ ΕΛΑΣ που ήθελε προσάρτηση της Μακεδονίας στο Ανατολικό Μπλόκ, όπως αντίστοιχα λίγο καιρό πριν αντιστάθηκαν στους συνεργάτες των Βουλγάρων, Γερμανούς.

Για την 25η Μαρτίου λίγες ημέρες πριν το ΚΚΕ επιβεβαίωσε τους εχθρούς της Ελληνικής επανάστασης που την χαρακτήριζαν ως ΄΄Ταξική΄΄ κόντρα σε έλληνες του εξωτερικού και φιλέλληνες που διατυμπάνιζαν την Εθνικοαπελευθερωτική της υπόσταση. Έβγαλε ψεύτικους τους ήρωες μας, προδότες τους κληρικούς της ορθοδοξίας που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την επανάσταση του έθνους. Λες και 400 χρόνια σκλαβιάς επιβίωσε ο Ελληνισμός διαβάζοντας Έγκελς και Μαρξ και όχι Ελληνικά κείμενα στο κρυφό σχολειό που λειτουργούσαν κυρίως ιερείς. Η κορύφωση του δράματος έρχεται με το παράπονο του ότι κλήθηκε εκπρόσωπος των Εθνικιστών που τιμούν την ιστορία, τους αγωνιστές και την ορθόδοξη πίστη μας ενάντια στην παντελή δική τους απουσία.

Τώρα για το ποιος μεταφέρει τον φασισμό στα σχολεία, είναι ξεκάθαρο. Δηλώνουμε ότι φυλλάδια έντυπα και καλέσματα για οτιδήποτε, δεν έγινε ποτέ σε σχολεία στο Κιλκίς από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μπορείτε να πείτε ξεκάθαρα το ίδιο και εσείς; Ακόμα έχουμε φυλλάδια σας που μας έφεραν οικειοθελώς αηδιασμένοι μαθητές γυμνασίων και δημοτικών με κάλεσμα να τσακίσουν κάποιους, αν έχει σημασία ποιούς, τότε αυτό είναι φασισμός. Διαφορετικά καταδικάστε τα.

Το ποιος είναι παιδί του συστήματος είναι ξεκάθαρο, από την μια στήθηκε ένα παραδικαστικό ενάντια στην τρίτη πολιτική δύναμη και από την άλλη εσάς το σύστημα σας αντιμετωπίζει ως Ιερή Αγελάδα της πολιτικής, δεν σας αγγίζει κανένας.

Τέλος να σας ενημερώσω πως εκτός από αυτούς που κατηγορείτε ότι μας κάλεσαν μας κάλεσαν ακόμα, όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι που έκαναν ανοικτές εκδηλώσεις, ποδοσφαιρικά σωματεία, σύλλογοι πολυτέκνων, καρκινοπαθών, εργαζομένων, στρατιωτικών, Οι δυο Μητροπολίτες μας υποδέχτηκαν εγκαρδίως, οι Σαρακατσάνοι στο πανελλήνιο συνέδριο τους. Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας,  χορωδίες βυζαντινής μουσικής και πολλά ακόμα, και έχουμε δεκάδες προσκλήσεις για εκδηλώσεις στις οποίες φυσικά και θα παρευρεθούμε μιας και ο κόσμος μας υποδέχεται με επευφημίες και πλέον δεν ακούει ούτε στείρα καλέσματα ούτε κραυγές μισαλλοδοξίας και βίας από το παρελθόν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει σκοπό να ενώσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό και να δώσει τέλος στο διχασμό που του επιβάλουν!»

 

Πηγή

Δραγανίδης Νίκος Μαθηματικός Κιλκίς

rosso

 

προσφορές deals

Τελευταία νέα

Αναρτήθηκε στις 24/04/2023, 20:30 από XRP Live
youtube-id-ocwsigrqhji Ripple and XRP have been making headlines in the crypto world recently. Brad Garlinghouse, the CEO Ripple and XRP have been making...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 01:14 από StefWebTv
youtube-id-dhsb7vxl7bi Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022 - 2023 | ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΑΠΟΛΛΩΝ...
Αναρτήθηκε στις 17/04/2023, 00:14 από StefWebTv
youtube-id-n6yaqa5kbtk Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023 Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς 2022-2023
Αναρτήθηκε στις 14/04/2023, 19:47 από StefWebTv
youtube-id-l8bql9sq_mc www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360 Virtual tours services www.360diasasis.gr | 360 Εικονικές περιηγήσεις | 360...
Αναρτήθηκε στις 09/04/2023, 17:53 από StefWebTv
youtube-id-natoetdhxo8 Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 08/04/2023, 23:12 από StefWebTv
youtube-id-_sr1c7ai26m Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Α' ΕΠΣ Κιλκίς Playoffs 3η αγωνιστική | Αλέξανδρος Κιλκίς - Ποντιακός...
Αναρτήθηκε στις 05/04/2023, 19:48 από StefWebTv
youtube-id-hmwhg1g6os 360 Google street view για επιχειρήσεις. 360 Google street view για επιχειρήσεις.
Αναρτήθηκε στις 04/04/2023, 16:36 από StefWebTv
youtube-id-jv8l-juq4h8 Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου Βίντεο Εικονικής περιήγησης Μικροβιολογικού Ιατρείου κ. Δημητρίου Παραστατίδη...

Η ιστοσελίδα  kilkistoday.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.